Välkommen till en ledande webbyrå i Helsingborg

Hej företagare i Helsingborg, här i stan finns flera tusen företag som alla kan ha behov av dina tjänster inom B2B.  Hur hittar de dig idag?

Du känner säkert till att en uppdaterad webbsida med bra prestanda och SEO är avgörande för att du ska synas på nätet och nå ut till fler kunder. Vi på seodr. hjälper ditt företag i Helsingborg att nå ut till fler med vem du är och vad du kan erbjuda – och nå dina affärsmål.

Vår webbyrå erbjuder tjänster inom:

header blob

Vår webbyrå hjälper dig få fler kunder i Helsingborg – eller hela världen

seodr-ikon-eklipse

Hos oss är SEO, sökmotoroptimering, en integrerad del av vår process när vi skapar webbplatser för företag. Vi arbetar med att optimera allt från webbplatsens utseende till metainnehåll för att säkerställa att den når ut till rätt målgrupp.

SEO är en metod för att förbättra din webbplats så att den syns högre upp i sökresultaten när människor söker efter dina tjänster eller produkter på Google. En SEO-optimerad sida innebär att du ökar chansen att hitta nya kunder.

Webbsida:

Webbsidan fungerar som ditt skyltfönster online som visar vad du erbjuder för produkter och tjänster och vad du erbjuder för produkter och tjänster och vem du är.

Samlet løsning:

Om du önskar tar vi ett helhetsgrepp på din webbsida och lyfter den med vårt vinnande webbkoncept och smart SEO.

Webb + SEO = framgång:

Genom att arbeta integrerat med två av de viktigaste insatserna ger vi dig ett försprång gentemot dina konkurrenter.

Er du interesseret i, hvad vi kan gøre for dig?

Kontakta vår webbyrå i Helsingborg när du är i behov av en SEO-optimerad webbplats

Du är alltid välkommen att kontakta oss när du är i behov av vår hjälp.

Jimmie Johansson

Delivery Manager Web

Ring mig Send e-mail

Responsiva webbplatser i det bästa CMS-verktyget

Vi bygger och utvecklar webbplatser i WordPress. Det är en populär och användarvänlig CMS-plattform som gör det enkelt för dig att hantera din webbplats självständigt. Förutom att vara enkel att använda, är WordPress också flexibel och anpassningsbar. Man kan välja mellan ett stort utbud av teman och plugins för att anpassa webbplatsen efter dina behov och önskemål. Vi utvecklar alltid webbsidor som är responsiva. Det innebär att din webbplats visas korrekt på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Responsiva webbplatser är viktiga för att nå ut till din målgrupp, enligt en studie från Google besöker 52 % av internetanvändarna webbplatser från sin mobiltelefon.

Om du letar efter en användarvänlig och responsiv webbplats som är enkel att hantera, är WordPress det perfekta valet för dig.

Vi är experter på B2B

seodr-ikon-eklipse

Vad är det viktigaste syftet med din webbsida? Antagligen att generera leads och öka försäljningen. Vi har stor erfarenhet av B2B-segmentet och sätter alltid din kunds upplevelse i fokus. Med vår hjälp säljer du mer till befintliga kunder samtidigt som du når ut till nya med dina produkter, tjänster eller varumärke. Webbsidorna vi skapar är både funktionella och estetiskt tilltalande –  och som hjälper dig att nå dina affärsmål genom att vara både informativ och engagerande.

En højtydende web

Højtydende web - 92 sek

"For at nå frem til de optimale løsninger og blive højtydende, er man nødt til at arbejde med datadrevne beslutninger."

leg

Har du bestämt dig för en webbsida i världsklass?

Om du har höga krav på kvalitet och resultat så gör du rätt i att vända dig till oss på seodr. Vi arbetar integrerat med webbutveckling och SEO, och som en ledande webbyrå i Helsingborg kan vi garantera att du får en webbsida som presterar bra och ger dig fler kunder. Kontakta oss på seodr. så tar vi ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vad vi kan göra för dig!

seodr-ikon-eklipse

Opstartsmøde

Vi hos seodr. inviterer dig til et opstartsmøde - det kan foregå både digitalt og på stedet hos vores webbureau i Göteborg. På mødet deltager som regel

  • en webdesigner
  • en tekstforfatter
  • en SEO-specialist
  • en udvikler
  • en projektleder, også kendt som en account manager.

Under mødet er det vigtigt, at vi får et klart billede af din virksomhed og din virksomheds hjemmeside. Vi taler blandt andet om

  • mål
  • konkurrenter
  • forventninger
  • målgrupper
  • USP:ar

Analyse af søgeadfærd og sitemap

Efter mødet starter vi med en søgeadfærdsanalyse og et sitemap. Dette er din SEO-specialist der udfører søgeadfærdsanalysen, som hjælper os med at forstå temaerne og intentionerne bag søgeordene. Hvor relevante søgeordene er for din virksomhed, søgevolumen og hvor konkurrencedygtige søgeordene er. Baseret på søgeadfærden udvikler vi et sitemap. Sitemap'et udgør rygraden på din hjemmeside og gør det lettere for søgemaskinerne at finde indholdet. Når sitemap'et er klar, laver vi en intern gennemgang med teamet - og derefter booker vi et kundemøde, hvor vi præsenterer sitemap'et for dig.

UX og design

Når strukturen er fastlagt, begynder designfasen - med et stærkt fokus på UX. Vores design er baseret på dine mål for sitet, og hvad du ønsker, at dine besøgende skal gøre. Her er det vigtigt at have et brugervenligt site, som er nemt at navigere rundt på, så dine besøgende bliver hængende. En velfungerende hjemmeside er også en del af SEO og bidrager til højere placeringer i søgeresultaterne. Vi arbejder også med designforslag, hvor UX-designeren tegner en række sammenhængende sider i et designprogram. Siderne vil blive opfattet som en fungerende hjemmeside med klikbare knapper og andre tiltænkte funktioner. Fordelen ved et designforslag er, at det er en god måde at identificere fejl og foretage forbedringer inden lanceringen. På dette stadium er det også muligt at vise, hvordan den endelige produktion kan komme til at se ud. Ved at bruge designforslag reducerer vi tærsklen mellem design og udvikling, så designerens mange planer for UX bliver tydeligere for webudvikleren.

Udvikling

Med datadrevne beslutninger og webbureauets stærke team fastlægges UX- og SEO-strategier. Disse beslutninger afspejles også i designfasen sammen med UX-design, webdesign og webudvikling. Ved at samarbejde med dig som kunde i vores designværktøj udvikler vi sammen et webdesign, der passer til dig, din målgruppe og din hjemmeside. I udviklingsfasen får du adgang til et udviklingsdomæne, så du kan følge med i projektets fremskridt. Med løbende gennemgange sikrer vi, at alle brikkerne i puslespillet falder på plads i udviklingsfasen. Sammen med vores Google-certificerede SEO-specialister skaber vores designteam smarte og moderne løsninger til din hjemmeside. Her er SEO en oplagt og integreret brik i puslespillet. Du får en stilfuld og funktionel hjemmeside med moderne funktioner og et look, der passer til nutidens krav til digital tilstedeværelse.

Indhold og befolkning

Et webprojekt hos seodr. fører ofte også til nyt indhold på sitet. Nye sider tilføjes, og eksisterende tekster forbedres og SEO-optimeres. Hos seodr. har vi også kapacitet til at hjælpe med billedmateriale og fotografering, men det er ofte noget, som virksomheder ønsker at hente ind eksternt.

Lancering

Når vi har dækket alle punkterne, er det tid til at gennemgå webstedet med dig. Vi gennemgår det gamle site og peger det om til det nye site. Vi gennemgår alle aspekter af sitet og sikrer, at alt fungerer korrekt, og at du ved, hvad du skal bruge det til. Før lanceringen hjælper vi dig med at finde en god webhost, så du kan opretholde den ydeevne, vi har opbygget i udviklingsfasen.

Træning og evaluering

Når siden er lanceret, booker vi en tid, hvor vi oplærer dig som kunde i at bruge WordPress. I løbet af sessionen gennemgår vi, hvordan webstedet er struktureret, og hvordan man udgiver nyt indhold eller redigerer eksisterende indhold. Vi evaluerer også projektet. Den feedback, vi får fra dig, er utrolig vigtig for os, så din hjemmeside kan blive ved med at udvikle sig og blive bedre.

Og hvad så?

Det er nemt at tænke på SEO som en engangsforeteelse, men SEO er en løbende proces, der kræver evaluering og optimering - og nyt indhold. Det er en kontinuerlig proces, hvor vi hele tiden skal analysere og opdatere. Så når din hjemmeside er lanceret, sørger vi gerne for, at den fortsætter med at konvertere, og vi kan designe og skrive indhold baseret på dine krav.

Hvis du bliver set, er du der

Låt oss bli din webbyrå i Helsingborg!

 

Tidligere sager

Google Digital Academy Google-partner Amtets iværksættere 2023 Tillid Pilot Partner