Certifierad Google Ads-byrå

seodr. är din Google Ads-byrå i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vi hjälper dig med sökordsannonsering var du än befinner dig. Med Google Ads ökar trafiken till din webbplats – vi ser till att det är rätt trafik och att träffarna leder till ökad försäljning.

header-blob
seodr-icon-eclipse

Det här är SEM-annonsering

Om du vill nå ut snabbare till fler potentiella kunder så är Google din vän. SEM är den absolut snabbaste vägen du kan ta för att hamna högt upp i Googles sökresultat. Våra medarbetare är certifierade enligt Googles regelverk och hjälper dig med

 • Sökannonsering
 • Displayannonser
 • Google shopping
 • Youtube-annonser
 • Remarketing.

Med andra ord: Vi hjälper dig skapa effektiva kampanjer för att du ska få bäst valuta för din budget!

Många anledningar att annonsera med Google Ads

På seodr. sitter SEO i väggarna och som ett led i det erbjuder vi också hjälp med sökmotormarknadsföring, SEM. SEO lägger grunden för ett lyckat SEM-arbete, men där SEO är organiskt har SEM en målinriktad och sponsrad strategi som går ut på att få de snabba resultaten med hjälp av rätt satsningar.

seodr-icon-eclipse

Hundratusentals företagare över hela världen använder redan Google Ads för att nå sina kunder och synas på första plats. Du betalar bara när någon faktiskt klickar på din annons. Fördelarna med Google Ads är bland annat:

 • Ledande plattform: Google Ads är oslagbar i digital annonsering, och vi hjälper dig utnyttja dess potential.
 • Snabb synlighet: Du når toppositioner direkt och når din målgrupp snabbt.
 • Exakt målgrupp: Annonsera för de rätta personerna med precision.
 • Flexibel budget: Bestäm din egen budget och ha full kontroll över kostnaderna.
 • Mätbara resultat: Få djupgående insikter i kampanjprestanda.
 • Expertis: Dra nytta av vår erfarenhet och expertis för bästa möjliga resultat.
 • Strategisk anpassning: Vi skräddarsyr strategier efter dina mål och verksamhet.
 • Kontinuerlig förbättring: Vi optimerar ständigt för att maximera din avkastning.

Har du redan testat Google Ads men inte riktigt lyckats? Det kan vara ett svårt verktyg att sätta sig in i. Både vi som byrå och våra anställda har genomgått solida utbildningar och tagit de relevanta Googlecertifieringar som finns. Om du redan har ett Google Ads-konto hjälper vi dig med att analysera nuläget och vad som kan bli bättre. Om inte så hjälper någon av våra certifierade medarbetare dig att sätta upp kontot på rätt sätt – men det är du som kund som äger det och fattar besluten.

Intresserad av vad vi kan göra för dig?

Digitalbyrå med heltäckande kompetens om Google Ads-annonsering

Vi är en digitalbyrå med spetskompetens i SEO, SEM och annonsering i sociala medier. Vi optimerar dina annonser till att prestera max och ge dig högst avkastning för din insats.

Bilder på kontaktpersoner
Kontakta oss

Så jobbar vi med SEM som Google Ads-byrå

SEM-arbetet sker enligt en rad steg:

 1. Analys. Med hjälp av sökordsanalys och konkurrentanalys reder vi ut var på marknaden ni befinner er och var det är möjligt för er att vinna mark.
 2. Strategi. Kundgrupp, budget, plattform – Google Ads erbjuder en mängd olika inställningar för att du ska uppnå målen med kampanjerna.
 3. Estimat. Vi sätter samman ett estimat som du läser igenom och tar ställning till innan annonserna startas.
 4. Optimering. När kampanjen är sjösatt följer vi upp den regelbundet för att finjustera och ta hänsyn till alla möjligheter.
 5. Rapportering och uppföljning. Du får  månadsvisa rapporter om annonskontots utveckling, med framsteg och utfall av annonseringen. Självklart följer vi också upp med regelbundna möten där alla frågor kan komma upp på bordet.
seodr-icon-eclipse

Vad är Google Ads?

Det är det absolut största och mest använda verktyget för digitala annonsering. Ingen annan konkurrent kan egentligen mäta sig med Google Ads. Det är också snabbast – här kan man nå topplaceringen direkt. Kostnaden för annonserna  bestäms genom auktion på plattformen – men du bestämmer vilken investering du vill göra. Google Ads är en plattform som låter dig skapa annonser som syns i Googles sökmotor och på deras partnerwebbplatser. Genom att välja målgrupp, sökord och budget kan du öka din webbplats synlighet och locka potentiella kunder till din webbplats.

Hur annonserar man på Google?

Det du behöver ha för att komma igång med Google Ads-annonsering är en produkt eller tjänst, en budget och ett konto i Google Ads. Det är viktigt att förstå din målgrupp och skapa relevanta och engagerande annonser för att maximera effekten av annonseringen. Först skapar du ett Google Ads-konto och väljer kampanjtyp och målgrupp. Definiera dina nyckelord, skapa lockande annonser och ställ in din budget och budstrategi. När dina annonser är godkända kör du igång och håller koll på resultatet. Glöm inte att finjustera löpande för större framgång.

Vad är SEM och hur skiljer det sig från SEO?

SEM står för Search Engine Marketing, sökmotormarknadsföring. Det inkluderar både organiska och betalda metoder för att förbättra en webbplats synlighet i sökmotorernas resultat. Framför allt handlar det om betald annonsering som Google Ads eller Bing Ads. Med SEM skapar man annonser som visas ovanför eller bredvid de organiska sökresultaten när användare söker efter specifika sökord eller fraser. Annonserna är märkta som just annonser. SEO fokuserar istället på organiska metoder för att öka synligheten på lång sikt. Båda strategierna är värdefulla beroende på mål, tidsram och budget.

Länets Företagare 2023 Google Digitalakademin Google Partner Trust Pilot Partner
footer-svg footer-svg