SEO-copy hjälper dina kunder att hitta dig

Ladda din webbsida med en kraftfull boost till toppen av Google! Med SEO-copy får du sökmotorerna att älska dig samtidigt som du förser dina potentiella kunder med kvalitativt innehåll som får dem att stanna och interagera. SEO är hemligheten bakom varje digital succé, och vi hjälper dig klättra i sökresultaten och fångar intresset hos din publik.

Boka ett möte med oss!

header-blob

SEO-copy tar dina texter till nästa nivå

Texterna på din hemsida kan vara mer än bara informativa för dina kunder. De kan också hjälpa rätt personer att hitta till din hemsida och klicka sig in. Vad de sedan gör där beror helt på vad du uppmanar dem att göra.

seodr-icon-eclipse

Du kanske redan har erfarenhet av att träffa copywriters för din marknadsföring? Då vet du lite vad det handlar om. Traditionell copy är fantastisk för att beskriva ditt företag och dess tjänster på ett engagerande sätt.

Men SEO-copy tar det hela till nästa nivå. Genom att fokusera på vad din målgrupp faktiskt letar efter och hur de söker, säkerställer vi att din text inte bara är informativ utan också synlig för dem som behöver det mest. Rätt kunder hittar dig med andra ord.

Copytexter anpassade till din målgrupp

Du har grymma tjänster och erbjudanden till dina kunder. Våra SEO-copywriters är experter och kan konsten att formulera och optimera texter som får just din målgrupp att intressera sig, stanna kvar – och konvertera.

Copywriting när det är som bäst är kraftfull storytelling, en konstform som ger dig möjlighet att uttrycka företagets personlighet och presentera dess erbjudande på ett unikt och engagerande sätt.

I kombination med sökmotoroptimering är det ett oslagbart verktyg och mångas hemliga vapen.

seodr. producerar skräddarsytt innehåll som rankar. Vi producerar all typ av textinnehåll eller content, som du behöver i dina kanaler:

  • Texter till eran webbsida
  • Produkttexter
  • Kampanjtexter
  • Annonstexter
  • Metatitlar och metabeskrivningar

Copy är en stor del av vår leverans

SEO-copy är grundläggande för att din webbplats ska öka i rankning och förtroende – både hos Google och hos din målgrupp.

Din synlighet beror på många saker, inte minst tekniska åtgärder på din webbsida, men det är texterna som utgör innehållet som ska formulera dina kärnvärden: Varför ska besökaren stanna kvar på just din webbsida?

Därför är det så viktigt att man lägger mycket energi på att göra texterna bra! På seodr. har vi dedikerade copywriters som är specialister på sökmotoroptimerade texter.

Så arbetar våra SEO-copywriters

Nu har du förstått att textinnehåll är en stor del av SEO-arbetet, för att inte säga själva grunden. Eftersom att alla våra projekt är unika så anpassar vi våra metoder för att passa just dig.

Copywritern arbetar i team med en SEO-expert för att få ut största möjliga resultat av allas kompetenser. Oavsett om du vill att vi blir din SEO-byrå eller om du vill bygga en helt ny webbsida med oss, så kommer copywritern i projektet att ha en tät dialog med dig som kund.

Det gäller att texterna på webbsidan är synkade med resten av ditt marknadsföringsmaterial. Vissa har ännu inte något uttalad strategi kring sin marknadskommunikation, i så fall kan vi hjälpa dig att ta fram guider och riktlinjer kring tonalitet, USP:ar och målgrupper.

Copyarbetet inleds ofta med att din copywriter bokar in ett möte med dig där du får möjlighet att ta upp allt som är viktigt för dig i texterna på hemsidan.

Sedan innebär samarbetet att du får leveranser av copywritern i form av nya eller omarbetade texter till sin webbsida. Du får alltid läsa, stämma av och justera texterna innan något läggs upp online. Premium är ett av ledorden som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi lägger stor vikt vid att texterna är bra – för Google och besökare.

seodr-icon-eclipse hjärtsymbol på enter tangent på tangentbord.

Vi skriver bra texter som rankar högt

  • Informativa och fängslande: Vi skapar texter som inte bara informerar utan också engagerar och inspirerar dina besökare.
  • Målgruppsanpassade: Varje ord är noggrant valt för att tilltala just din målgrupp och väcka deras intresse.
  • SEO-optimerade: Vi optimerar texterna för att din webbsida ska rankas högt i sökmotorerna och nå ut till en bredare publik.
  • Tonalitetsmässigt anpassade: Våra texter är i linje med tonen och stilen i din övriga kommunikation, vilket skapar en enhetlig och igenkännbar varumärkesupplevelse.

SEO-skribenterna på seodr. arbetar dagligen med att producera texter till både B2C- och B2B-företag. Våra kunder finns i vitt skilda branscher, och våra copywriters kan konsten att sätta sig in i de mest komplexa verksamheterna och produkterna – och dessutom producera texter som är intresseväckande, optimerade och konverterande.

KLART ATT DU OCKSÅ SKA HA SEO-COPY I VÄRLDSKLASS!

Behöver du hjälp med SEO-optimerat content?

Har du läst ända hit? Kul! Då har du säkert förstått vad betydelsefullt det är med SEO-copy, och är redo för en egen webbsida som lockar både besökare och Google.

Ta kontakt med vår SEO-ansvarige för att boka in ett möte om hur du går vidare:

Sebastian Nyström Berglund

Delivery Executive SEO

Ring mig Skicka e-post
Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner