Webbyrå Stockholm

seodr. är en webbyrå i Stockholm. Vi arbetar effektivt med SEO för att hjälpa dig att synas högt upp på Google.

Vi är ett starkt team där vi tillsammans arbetar med webbutveckling, webbdesign, UX, SEO och Copy. På vår webb-byrå går dessa delar hand i hand – det är då projektet och webbyrån fungerar optimalt.

En SEO-optimerad och välskriven text, tillsammans med en snygg och lättnavigerad webbplats får dina besökare att stanna. Hos oss är SEO en självklar pusselbit när vi producerar er nya webbplats. Webbplatsstrukturen blir SEO-optimerad tillsammans med texten.

header-blob
seodr-icon-eclipse

Webbdesign och webbutveckling Stockholm

WordPress är CMS:et vi använder på vår webbyrå, för att utveckla din nya sajt. WordPress anses allmänt vara den CMS-plattform som är enklast att använda och det spelar ingen roll om du är proffs eller amatör. Samtliga webbplatser som vi producerar är responsiva, vilket betyder att vi anpassar din webbplats för

 • dator
 • surfplatta
 • mobil.

Mobilanpassade webbplatser premieras dessutom av Google och har tillsammans med en mängd andra faktorer blivit en viktig rankingfaktor.

Intresserad av vad vi kan göra för dig?

Kontakta vår webbyrå i Stockholm när du vill ha en SEO-optimerad webbplats

Behöver du hjälp med en ny webbplats? Då ska du kontakta oss i Stockholm. Du hittar oss i Hornstull, på Hornbruksgatan 23 B. Att ringa och maila går självklart också bra.

Bilder på kontaktpersoner
Ring oss

En högpresterande webb

Högpresterande webb | 92 sek

”För att komma till dom optimala lösningarna och bli högpresterande så måste man jobba med datadrivna beslut.”

play

En bra webbyrå lägger pusslet åt dig

När vi på seodr. tar oss an ett nytt webbprojekt utgår arbetet från fasta faser.

seodr-icon-eclipse

Det första vi gör är att bjuda in dig till ett uppstartsmöte.

Därefter gör vi en sökbeteendeanalys och en sitemap. Det kan liknas vid en karta över webbplatsen – den ska vara lättnavigerad och enkel. Din röst som kund är viktig här för att strukturen ska fungera för dig och dina kunder.

Nästa fas är designfasen, där vårt starka fokus på UX börjar synas. Tillsammans med en webbutvecklare samverkar UX-designern för att skapa den stabila grund som är så viktig att stå på i arbetet med en webbplats.

Nya sidor tillkommer och befintliga texter SEO-anpassas, därför arbetar vi brett med sajtens hela innehåll.

Den näst sista pusselbiten i ett webbprojekt är lanseringen av din nya webbplats – när den är lanserad lägger vi den allra sista biten som innebär utbildning och utvärdering. Din feedback är guld värd för att din webbplats ska kunna utvecklas och bli ännu bättre.

Uppstartsmöte

seodr. välkomnar dig in till ett första möte – det kan ske digitalt eller på plats på vår webbyrå i Stockholm, alternativt hos dig. Vid uppstartsmötet deltar vanligtvis hela teamet på seodr.

 • en webbdesigner
 • en copywriter
 • en SEO-specialist
 • en utvecklare
 • en projektledare

Under mötet ställer vi många viktiga frågor för att kunna få en så bra bild som möjligt av ditt företag och ditt företags webbplats. Vi pratar bland annat om

 • målsättning
 • konkurrenter
 • förväntningar
 • målgrupper
 • USP:ar (unique selling point)

Sökbeteendeanalys och sitemap

Uppstartsmötet kommer bära frukt i form av två dokument som kommer att lägga grunden för hela det fortsatta projektet. Det rör sig om en sökbeteendeanalys och en sitemap – en karta över sidorna på din sajt som hjälper besökare och sökmotorer att upptäcka innehåll. Din SEO-specialist tar fram sökbeteendeanalysen. Med hjälp av den får vi förståelse för teman och avsikter bakom sökorden. Vi undersöker hur relevanta de är för ditt företags verksamhet, vilka sökvolymer som är aktuella och hur konkurrenskraftiga sökorden är. Sitemapen skapas utifrån sökorden. När sitemapen sedan är klar görs en intern genomgång tillsammans med teamet – därefter bokas ett kundmöte in där vi presenterar sitemapen för dig.

UX och webbdesign

Nästa steg är designfasen – här har UX-designern en stor roll. UX står för User Experience, användarupplevelse, och syftar på hur användare upplever sajten. Det handlar om att skapa en intuitiv och användarvänlig design där besökaren får en positiv upplevelse. Vår design speglas av din målsättning med sajten och vad du vill att besökarna ska göra. Designern tar fram ett förslag där man ser ett antal sidor i vårt designprogram. Sidorna kommer att upplevas som en fungerande webbplats med klickbara knappar och andra tänkta funktioner. Fördelen med designförslag är att det går att uppleva sajten på detaljnivå. I det här stadiet går det redan att visa hur slutprodukten kan komma att se ut. Genom designförslaget minskar tröskeln mellan design och utveckling så att designerns många planer för UX blir tydligare för webbutvecklaren.

Utveckling

Datadrivna beslut lägger grunden för det fortsatta arbetet i teamet bestående av SEO-specialist, UX- designer och utvecklare. Strategierna för UX och SEO från den förra fasen fastslås här. Under utvecklingsfasen får du som kund tillgång till en utvecklingsdomän för att kunna följa projektets gång. Med kontinuerliga avstämningar ser vi till att alla pusselbitar faller på plats. Vårt team kommer med smarta och moderna lösningar för din webb, med SEO som en självklar aspekt i bygget.

Innehåll och populering

Med din nya webbplats kommer nytt innehåll. Teamets SEO-copywriter skriver texter till nya sidor och arbetar för att SEO-optimera befintligt innehåll. När det kommer till bildmaterial och fotografering har vi på seodr. kapacitet att hjälpa dig, men ofta är det trevligt med bilder tagna av en extern fotograf. Vi kan förmedla kontakten mellan dig och en fotograf om du önskar.

Lansering

Att lansera en helt ny sajt är stort – både för oss som din webbyrå och för dig! När vi bockat av alla punkter och faser går vi igenom webbplatsen tillsammans med dig som kund. Vi ser över den gamla sajten och pekar om den mot den nya sajten, och säkerställer att alla delar fungerar korrekt. Inför lanseringen hjälper vi dig att hitta ett bra webbhotell för att hålla den prestanda vi upprätthåller under utvecklingsfasen.

Utbildning och utvärdering

När sajten är lanserad behöver du eventuellt utbildas i att använda den. Vi bokar in en tid då vi visar sajtens alla funktioner, hur sidan är uppbyggd och hur man går tillväga för att publicera nytt innehåll, eller redigera det befintliga. Här utvärderar vi också projektet. Under projektets gång kommer vi be om, och tacksamt ta emot, din feedback. Den är otroligt viktig för oss för att fortsätta utvecklas och förbättras.

Och sen då?

Man kan lätt tro att SEO är en punktinsats, men SEO är ett löpande arbete som kräver utvärdering och optimering – och nytt innehåll. Det en kontinuerlig process där vi hela tiden måste göra analyser och uppdateringar. Så när din sida är lanserad ser vi gärna till att den fortsätter att konvertera, och vi kan designa och skriva innehåll utifrån dina önskemål.

Syns ni, så finns ni

seodr. är din webbyrå i Stockholm

Varmt välkommen att kontakta oss i Stockholm – så gör vi en fantastisk SEO-resa tillsammans! Inga frågor är för stora eller för små och vi svarar gärna på alla frågor och tankar du har om du funderar på att investera i webbutveckling eller webbdesign i Stockholm.

 

Tidigare case

Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner