Jobba som SEO-copywriter hos seodr.

Vi tror på kommunikation med rak rygg och mycket hjärta, där allas specialkompetenser bildar en stark grund som vi använder för att optimera våra kunders webbplatser på ett framgångsrikt sätt. Vi söker nu en erfaren och strukturerad SEO-copywriter till vårt team.

Karriär
header-blob
seodr-icon-eclipse

Du ska ha några års erfarenhet inom webb/SEO och du är van vid att arbeta med content marketing, grundläggande HTML/CSS och sökordsanalyser och sökbeteendetrender.

Dina arbetsuppgifter:

Skriva sökmotoroptimerade texter för våra kunders räkning. I samarbete med SEO-specialister och kunder utformar du professionella texter på svenska och engelska.

I uppgifterna ingår att göra research, intervjua kunder om produkter, skriva text för webben och arbeta i olika CMS samt rankingverktyg.

Eftersom kundkontakt ingår i rollen är det viktigt att du har en bra känsla för kundservice och kan ta initiativ för att skapa en god kundrelation.

Vi vill att du är:

  • analytisk
  • kommunikativ
  • målmedveten
  • van vid att strukturera och planera ditt arbete.

Ett krav är att du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift. Ett stort plus om du har journalistbakgrund, kunskaper i flera språk och erfarenhet av WordPress.

Om du är insatt i följande verktyg är det meriterande:

  • WordPress och andra vanliga CMS
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Google Tag Manager
  • Screaming Frog
  • Microsoft Clarity

Om tjänsten

Hos seodr. kommer du bli en del av ett härligt gäng där du kan göra skillnad, påverka, utvecklas och ha kul – varje dag!

Tjänsten är en hybridtjänst med möjlighet att fördela veckan 3 dagar på kontoret och 2 dagar hemifrån. Vi sitter i stora luftiga sekelskifteslokaler mitt i Vasastan på Götabergsgatan 1 i Göteborg, nära till grönområden och trevliga lunchställen. På vårt kontor är det högt i tak (bokstavligt och bildligt talat) där var och en är grym på sitt område och uppmuntras till att samarbeta och utvecklas.

Maila CV och personligt brev till sebastian.nystrom@seo-doktorn.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Fler lediga tjänster

Senior SEO-specialist i Göteborg

Som SEO-specialist hos oss levererar du modern SEO av hög kvalitet. Du ansvarar för att sätta en SEO-strategi för varje kund, analysera och genomföra förbättringsåtgärder.

Sebastian Nyström Berglund
Delivery Executive SEO

Karriär

Jobba som frontend-utvecklare i Göteborg

Som webbutvecklare hos oss bygger du sajter från scratch i WordPress – alltid med ett starkt fokus på UX och SEO.

Jimmie Johansson
Delivery Manager Web

Karriär

Jobba som SEO-copywriter hos seodr.

Har du erfarenhet av sökmotoroptimering och har jobbat med skrivande i några år? Då kanske du är vår nya SEO-copywriter!

Sebastian Nyström Berglund
Delivery Executive SEO

Karriär
Se alla lediga tjänster
Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner