Jobba som frontend-utvecklare i Göteborg

I din roll som webbutvecklare hos oss på seodr. kommer du att ansvara för att bygga sajter från scratch. Du kommer att arbeta med design & frontend-utveckling i WordPress – alltid med ett starkt fokus på UX och SEO.

Karriär
header-blob
seodr-icon-eclipse

I dina dagliga arbetsuppgifter bygger du och hanterar allt från välstrukturerad kod och komplexa felsökningar till väl avvägd design och visst annonsmaterial.

seodr. är en fullservicebyrå som erbjuder helhetslösningar inom webbplatsutveckling i kombination med SEO och copy. Där ingår att vi bygger sajter från grunden i WordPress med utgångspunkt från ett eget tema.

Din uppgift som webbutvecklare blir att ta hand om alla tekniska och designrelaterade utmaningar som kan uppstå.

Vem är du?

Du har öga för det komplexa i samspelet mellan kod och design. Din digitala grundexpertis och din kompetens inom kod skapar trygghet hos kunden, som du förväntas ha viss kontakt med.

Att du kan bild, form och design förutsätter vi. Har du dessutom en uppfattning om SEO är det meriterande, men inget krav – vi lär av varandra.

Du ser den digitala användbarheten i helheten, skönheten i detaljerna och du känner glädje över ständigt gröna siffror i kundernas statistik. Vidare värderas en god balans mellan yrkesliv och privatliv.

Vi ser att du kan följande:

  • Webbdesign
  • HTML5
  • CSS3
  • PHP
  • JavaScript/jQuery
  • WordPress codex
  • Photoshop, InDesign & Illustrator
  • Plugin ACF (Advanced Custom Fields)

Det är meriterande om du även har kunskap och erfarenhet av SEO-arbete.

Vilka är vi?

För oss går ledord som Kvalitet och Utveckling hand i hand med Personlig service och Skräddarsydda agendor.

Du är välkommen till ett bolag i ett expansivt skede, där målet är att vara en av Sveriges mest stimulerande byråer. Våra kontor ligger i Göteborg och Stockholm. Tjänsten är placerad i Göteborg hos vår webbavdelning – men för rätt person finns det möjlighet att arbeta på distans enligt överenskommelse. Blir du en av oss kommer du hur som helst att bli en del av ett inspirerande team där du gör skillnad och utvecklas.

Vi är ett rättvist och öppet företag som genomsyras av tron på att alla ska få utvecklas och spira. Har du något som du brinner extra mycket för och som du skulle vilja fördjupa dig i? Toppen! Då kan vi skapa möjligheter för dig att jobba extra mycket med det på sikt. Var och en på seodr. är grym på sitt område, och vi värdesätter alltid samarbete och utveckling.

Välkommen med din spontanansökan!

Fler lediga tjänster

Senior SEO-specialist i Göteborg

Som SEO-specialist hos oss levererar du modern SEO av hög kvalitet. Du ansvarar för att sätta en SEO-strategi för varje kund, analysera och genomföra förbättringsåtgärder.

Sebastian Nyström Berglund
Delivery Executive SEO

Karriär

Jobba som frontend-utvecklare i Göteborg

Som webbutvecklare hos oss bygger du sajter från scratch i WordPress – alltid med ett starkt fokus på UX och SEO.

Jimmie Johansson
Delivery Manager Web

Karriär

Jobba som SEO-copywriter hos seodr.

Har du erfarenhet av sökmotoroptimering och har jobbat med skrivande i några år? Då kanske du är vår nya SEO-copywriter!

Sebastian Nyström Berglund
Delivery Executive SEO

Karriär
Se alla lediga tjänster
Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner