SEO-byrå Göteborg

seodr. är en SEO-byrå med huvudkontor i Göteborg. Vi har arbetat med sökmotoroptimering i många år och är specialiserade på B2B – men alla typer av kunder är välkomna!

I oss finner du ett rutinerat SEO-företag som arbetar med effektiv sökmotoroptimering och SEO-hjälp med målet att öka synligheten för ditt företag på webben – och få kunderna att hitta dig.

header-blob

Vad är egentligen syftet med SEO?

seodr-icon-eclipse

Sökmotoroptimering, förkortat SEO, innebär att vi med hjälp av digitala verktyg och anpassningar gör din webbplats användarvänlig och attraktiv för besökare. Detta i sin tur gör webbplatsen mer synlig och attraktiv för sökmotorer som Google.

När du anlitar seodr. hjälper vi dig att nå en högre synlighet på Google – och erbjuder ett långsiktigt samarbete som stärker och ökar lönsamheten för din marknadsföring.

Våra SEO-tjänster:

  • förbättrar dina besökares upplevelse
  • stärker ditt varumärke
  • skapar en långsiktig och hållbar framgång.

Vi tillhandahåller kontinuerligt rapporter om trafik och positioner och du får veta exakt hur besökarna beter sig på din webbplats.

Kontakta vår SEO-byrå i Göteborg

Du är varmt välkommen att kontakta oss när du är i behov av tjänster från en SEO-byrå. Kom gärna och hälsa på oss på Götabergsgatan 1, mitt emellan Avenyn och Vasaplatsen.

Thomas Hallberg

Sales Manager

Ring mig Skicka e-post

Datadrivna beslut

Datadrivna beslut | 46 sek

”För att komma till dom optimala lösningarna och bli högpresterande så måste man jobba med datadrivna beslut.”

play

Erfarna SEO konsulter på plats i Göteborg

Vi är SEO-konsulter med över tio års erfarenhet. Under de åren har vi hjälpt många svenska bolag att lyckas inom sökmotoroptimering. Vår expertis och erfarenhet inom SEO har gjort oss till ett eftertraktat val för företag som vill förbättra sin online-synlighet och öka sin digitala närvaro. Vårt fokus ligger på att leverera resultatinriktade strategier och effektiva lösningar som ger riktiga resultat.

Fyra steg till ett framgångsrikt SEO-arbete

Ett SEO-arbete med goda resultat för dig och din webb görs i fyra olika faser:

  • nuläges- och teknisk analys
  • sökbeteendeanalys
  • on-page optimering
  • rapportering och uppföljning.

Som din SEO-konsult undersöker vi vilka sökord som konverterar bäst, hur länge besökarna stannar på din webbplats och från vilken trafikkälla de kommer.

Nuläges- och teknisk analys

I den första fasen utför vi en grundlig teknisk analys för att få en klar bild av webbplatsens nuvarande skick. Genom en SEO-teknisk analys bedömer vi var din webbplats befinner sig idag och vilka steg som behöver vidtas. Vår styrka som SEO-byrå ligger i vår förmåga att bygga upp allt från grunden med omsorg och precision.

Sökbeteendeanalys

En sökordsanalys innebär att vi analyserar sökpotentialen för din webbplats, din webbplats tjänster och produkter. Resultatet av analysen är en strukturerad lista som innehåller de mest relevanta och lönsamma sökorden. Vi diskuterar och fastslår sökordslistan i samråd med dig som kund – det är detta som blir grunden för det löpande arbetet i nästa steg av sökmotoroptimeringen.

On-page optimering

On-page optimering innebär att vi ser över din sidstruktur och det existerande innehållet för att kunna utforma en långsiktig plan och strategi. Vi hjälper dig att utforma din webbplats så att den är optimerad för användarna och sökmotorerna. Här kommer också våra copywriters in i bilden.

Rapportering och uppföljning

Rapportering och uppföljning innebär att vi följer upp resultaten som arbetet gett, oftast genom videosamtal men ibland även på plats hos oss i Göteborg eller där du befinner dig. Som kund hos oss får du skräddarsydda rapporter med sökordens rankning och information om trafiken på din webbplats. SEO är ett fortlöpande arbete som går ut på att ständigt finjustera och förbättra din webbplats baserat på insamlad data. Detta leder i sin tur till ökad trafik och konverteringar, som i sin tur minskar risken för att dina potentiella kunder hamnar hos konkurrenterna.

Frågor om B2B SEO?

Sökmotoroptimering inom B2B är vår specialitet. Ta dig gärna en titt på våra kundcase med exempel på företag i Göteborg och resten av Sverige som förbättrat sin onlinenärvaro med hjälp av SEO. Eller läs mer om oss och vad vi gör som SEO byrå.

Tidigare case

Syns ni, så finns ni

SEO-tjänster i Göteborg

Behöver ditt företag hjälp med SEO-tjänster från en SEO-byrå i Göteborg? Våra SEO-specialister är med dig hela vägen och blir dina personliga SEO-konsulter.

Vi kommer gärna på besök till er; tillsammans har vi ett förutsättningslöst samtal om vad vi skulle kunna göra för er och ert varumärke när det handlar om just sökmotoroptimering. Varmt välkommen till din SEO-byrå i Göteborg – kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner