Webbyrå med revolutionerande syn på SEO, UX och webbdesign

Välkommen till en webbyrå där alla avdelningar samverkar i harmonisk synkronitet. Det är seodr.s filosofi, som gör att vi kan erbjuda dig en ny webbsida i toppklass. Inga fallgropar, inga gömda missar – bara en kraftfull digital upplevelse med syftet att uppfylla dina affärsmål.

header-blob
seodr-icon-eclipse

Därför ska din webbyrå ha Google-expertis

Vårt designteam och våra SEO-specialister samarbetar för att skapa smarta och samtida lösningar för din webbplats, där SEO är en integrerad och vital del av byggandet. SEO? SE who undrar du? Ja, våra SEO-experter genomför djupgående sökbeteendeanalyser för att förstå vad dina kunder googlar efter för att hitta dig och hur de agerar när de är redo att genomföra ett köp. Genom att ta kontroll över Googles sökresultat kan vi hjälpa dig att nå rätt kunder och öka din försäljning.

Kolla in våra grymma SEO-tjänster här och låt oss ta kontroll över din digitala närvaro – det är en investering som definitivt kommer att ge dig avkastning på sikt.

En högpresterande webb

Högpresterande webb | 92 sek

play
seodr-icon-eclipse

Fullt digital webbyrå – webbdesign, UX & utveckling

Hur vill du presentera dig och ditt företag för omvärlden?

Webbplatser med överlägsen User Experience – UX – i symbios med genomtänkt design är vad som får alla företag att skina som små diamanter. Vikten av digital närvaro är du såklart fullt medveten om, så varför inte ha en webbplats som är både snygg och funktionell?

Med skor är det fasen alltid samma sak. Form eller funktion, nästan aldrig både och. Foträta klackar är fortfarande en dröm för många… Om seodr. var en skoaffär istället för webbyrå skulle man aldrig behöva välja! Hos oss får man stilen, klackarna, och samtidigt en funktion som verkligen presterar.

Vårt team av designers och utvecklare skapar stilfulla, effektiva webbkoncept som passar både stora och små företag. För oavsett storlek vinner alla på webbdesign i elitklass tillsammans med en väldefinierad SEO-strategi – det är nyckeln till att dominera på Google och andra sökmotorer.

Vi bygger din webbplats i WordPress, som är enkelt att använda, vare sig du är expert eller nybörjare. WordPress erbjuder en bred SEO-grund att stå på redan från start, och med vårt ständiga arbete för att optimera din SEO blir det det självklara valet av CMS.

Vår webbyrå är mästare på WordPress

WordPress är den mest populära och användarvänliga CMS-plattformen. I WordPress är det enkelt för dig att hantera din webbplats på egen hand. Man kan välja mellan ett stort utbud av teman och plugins för att skräddarsy sin webbplats efter sina egna behov och önskemål.

Vi utbildar dig i att uppdatera och underhålla din webbsida efter att vi byggt den. Det är viktigt för att webbsidan ska kunna leva och fortsätta prestera på topp.

seodr. levererar alltid responsiva webbsidor. Det innebär att din webbplats visas korrekt på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Responsiva webbplatser är avgörande för att nå ut till rätt målgrupp, enligt en studie från Google besöker 52 % av internetanvändarna webbplatser från sina mobiltelefoner.

Vill du ha en användarvänlig och responsiv webbplats som är enkel att hantera? Då är WordPress det perfekta valet för dig.

Stora fördelar med seodr. som webbyrå

 • Alla våra avdelningar är synkade
 • Användarvänligt CMS – WordPress
 • Responsiva webbplatser
 • Ett lyhört team med örat mot marken – med målet att se dig som etta i Googles sökresultat

Därför vinner du på att anlita oss som webbyrå

Svaret är enkelt – på seodr. arbetar vi som ett sammansvetsat team för att leverera webbsidor där toppklassig prestanda är en del av själva kärnan. Med oss får du en ”fool proof” webbsida som du kan lära dig att hantera själv om så önskas, men du kan också luta dig tillbaka och låta oss sköta allt löpande underhåll åt dig. Hos oss är kvalitet och tillförlitlighet inga tomma löften – det är vårt löfte till dig.

Har du läst ända hit? Gött, då vill du ha en gedigen webbsida och börjar förstå att seodr. kan leverera det! Nu går vi igenom hur vår process ser ut, du kommer känna igen dig sen när det är din webbsida vi dissekerar.

Uppstartsmöte

Vi börjar med att lära känna varandra. Ett uppstartsmöte kan ske på plats på vår webbyrå eller digitalt, vi har upptäckt att det är smidigast för många. Det är tillfället där du träffar teamet och berättar vad du är ute efter. På mötet deltar oftast

 • en webbdesigner
 • en copywriter
 • en SEO-specialist
 • en utvecklare
 • en projektledare

Under mötet är det viktigt att vi får veta allt om ditt företag och vad du vill att ditt företags webbplats ska fylla för funktion. Saker som brukar komma upp är:

 • målsättning
 • konkurrenter
 • förväntningar
 • målgrupper
 • USP:ar

Sökbeteendeanalys

Efter mötet sätter vi igång med en sökbeteendeanalys och en sitemap. Precis som du läste tidigare så är det din SEO-specialist som utför analysen och med hjälp av denna får vi förståelse för teman och avsikter bakom sökorden som dina besökare använder för att hitta in till dig och bli kunder. Vi vill ta reda på hur relevanta sökorden är för ditt företags verksamhet, sökvolymer och hur konkurrenskraftiga sökorden är. Utifrån sökbeteendet tar vi fram en sitemap.

Sitemap

Sitemapen är som en karta över webbsidan och utgör stommen på din webbplats – den underlättar för sökmotorerna att upptäcka innehåll. När sitemapen är färdig görs en intern genomgång tillsammans med hela teamet – därefter bokas ett kundmöte in där vi presenterar sitemapen för dig.

UX och design

Med en fastställd struktur går vi in i något kul och visuellt, nämligen designfasen – med starkt fokus på UX. Vår design baseras på din målsättning för sajten och vad det är du vill att dina besökare ska göra. Här är det viktigt med en användarvänlig sida som är lätt att navigera i så att dina besökare stannar. En välfungerande webbplats är också en del av SEO och bidrar till högre rankning i sökresultatet. Vi kommer presentera dig med designförslag, där UX-designern ritat upp ett antal sammankopplade sidor i ett designprogram. Sidorna kommer att upplevas som en fungerande webbplats med klickbara knappar och andra tänkta funktioner. Vi har märkt att designförslag är ett bra sätt att upptäcka brister som vi kan förbättra innan lansering. I detta stadium går det även att visa hur slutproduktionen kan komma att se ut. Genom att vi använder oss av designförslag så minskar tröskeln mellan design och utveckling så att designerns många planer för UX blir tydligare för webbutvecklaren.

Utveckling

Under utvecklingsfasen får du tillgång till en utvecklingsdomän för att kunna följa projektets gång. Med kontinuerliga avstämningar ser vi till  att alla pusselbitar faller på plats. Vårt designteam tar hjälp av våra SEO-specialister för att skapa smarta och moderna lösningar för din webb. För oss är SEO en självklar och integrerad pusselbit i den här fasen. Det andra gör fel här är att fokuserar på en sak åt gången och därför tappar viktiga grundstenar både i design och SEO. Din snygga och funktionella webbplats är snart redo att skjutas ut i cyberspace!

Innehåll och populering

Ett webbprojekt hos seodr. leder också till nytt innehåll på sajten. Nya sidor tillkommer och befintliga texter förbättras och optimeras med SEO. Vi på seodr. har också viss kapacitet att hjälpa till med bildmaterial och fotografering, men ofta är det något som företag vill ta in externt.

Lansering

När vi gått igenom alla steg är det dags att gå igenom hela webbplatsen tillsammans med dig. Vi ser till så att övergången mellan den gamla och nya webbsidan blir sömlös. Alla aspekter av din nya sajt tas upp och vi säkerställer att allt fungerar som det ska. Och såklart att du har vad du behöver för att kunna använda den! Inför lanseringen hjälper vi dig också att hitta ett bra webbhotell för att hålla den prestanda vi bygger under utvecklingsfasen.

Utbildning och utvärdering

När sajten är lanserad bokar vi ett tillfälle där vi utbildar dig som kund i att använda WordPress. Under tillfället går vi igenom hur sidans alla komponenter, hur den är uppbyggd och hur man gör för att publicera nytt innehåll, eller redigera det befintliga. Här utvärderar vi också hela projektet. Den feedback vi får av dig är otroligt viktig för oss för att vi ska kunna fortsätta leverera toppresterande webbsidor som leder till affärsnytta för våra kunder.

Och sen då?

Man kan lätt tro att SEO är en punktinsats, men SEO är ett löpande arbete som kräver utvärdering och optimering – och regelbundet nytt innehåll. Det är en kontinuerlig process där vi hela tiden analyserar och uppdaterar. Så när din sida är lanserad ser vi gärna till att den fortsätter att konvertera, och vi kan designa om och skriva innehåll utifrån dina önskemål.

Intresserad av vad vi kan göra för dig?

Ta kontakt med vår webbansvarige

Jimmie Johansson

Delivery Manager Web

Ring mig Skicka e-post
Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner