SEO-byrå Stockholm

seodr. är vi experter på sökmotoroptimering. Vi hjälper ditt företag att synas bättre online och på så vis växa och få fler kunder. Genom synergi mellan våra huvudområden – webbutveckling, SEO, Ads och SEO-copywriting – hittar vi framgångskonceptet för just dig.

header-blob
seodr-icon-eclipse

SEO expert

Varför hamnar dina konkurrenter högre upp i sökresultatet när man googlar på dina produkter eller tjänster?

Antagligen beror det på att deras webbplats är bättre SEO-optimerad. För topplaceringen är inte slumpmässig – och det betyder att du också kan synas där.

I dag krävs det av alla företag och organisationer att de arbetar aktivt med SEO-optimering. Sedan starten har seodr. hjälpt hundratals företag med våra insikter i B2B-SEO.

Finns du i Stockholm?

Kontakta din lokala SEO-byrå – och bli synlig på webben

Du är alltid välkommen att kontakta oss när du är i behov av vår hjälp. Du hittar oss i Hornstull, och vår besöksadress är Hornbruksgatan 23 B.

Bilder på kontaktpersoner
Ring oss
seodr-icon-eclipse

Vad är SEO?

SEO står för Search Engine Optimization (sökmotoroptimering). Det innebär att vi genom digitala verktyg och anpassningar gör så att din webbplats blir funktionell och attraktiv för besökaren. Det leder i sin tur till att den även blir attraktiv för sökmotorerna.

Om du annonserar på Google kommer dina annonser bli ännu mer effektiva genom att också arbeta med webbplatsens SEO. Som din SEO-byrå är det vårt mål att få din verksamhet att synas högst upp i Googles sökresultat. Vi erbjuder ett långsiktigt samarbete och gör din marknadsföring starkare – och till en mer lönsam investering. Med vår SEO-hjälp

  • förbättrar vi dina besökares upplevelse
  • stärker du ditt varumärke
  • skapar vi en långsiktig och hållbar framgång.

Löpande förser vi dig med trafik- och positionsresultat, och visar hur besökaren interagerar med er webbplats – och vad det i sin tur leder till.

Datadrivna beslut

Datadrivna beslut | 46 sek

”För att komma till dom optimala lösningarna och bli högpresterande så måste man jobba med datadrivna beslut.”

play

Framgångsrikt SEO-arbete i tydliga faser

När vi optimerar din webbplats gör vi det alltid steg för steg enligt fyra faser, som vi har upptäckt leder till ett smidigt och effektivt samarbete. Dessa är:

  • nuläges- och teknisk analys
  • sökbeteendeanalys
  • on-page optimering
  • rapportering och uppföljning.

Nuläges- och teknisk analys

Vi börjar med att skapa oss en tydlig uppfattning av din webbplats. En SEO-teknisk analys visar var webbplatsen står idag och vad som behöver åtgärdas. Vi är en SEO-byrå som arbetar från grunden och vi vill se hur mycket trafik webbplatsen drar in och hur besökarna beter sig.

Vi besvarar frågor som:

  • vad är det som konverterar bäst?
  • hur länge stannar besökarna på din webbplats?
  • från vilken trafikkälla kommer de?

Sökbeteendeanalys

En sökordsanalys innebär att vi analyserar sökpotentialen för din webbplats, dina tjänster eller produkter. Det resulterar i ett index med webbplatsens mest relevanta och lönsamma sökord. I samråd med dig tar vi ställning till innehållet –  det är denna analys som lägger grunden för det löpande arbetet i nästa steg i din SEO-hjälp.

On-page optimering

On-page optimering innebär att vi ser över din sidstruktur och det existerande innehållet för att kunna utforma en långsiktig plan och strategi. Vi hjälper dig att optimera din webbplats mot användarna, men också mot sökmotorerna. Det är här våra copywriters kommer in i bilden och börjar skriva kvalitativa, SEO-optimerade texter så att du som kund hamnar högt på Google.

Rapportering och uppföljning

Rapportering och uppföljning innebär att vi följer upp resultat som arbetet gett, via videosamtal eller på plats hos dig i Stockholm. Vi förser dig med skräddarsydda rapporter med sökordens rankning och information gällande trafiken på din webbplats. SEO är ett fortlöpande arbete som går ut på att ständigt kunna finjustera och förbättra din webbplats baserat på insamlade data. Detta leder i sin tur till ökad trafik och konverteringar, som i sin tur minskar risken för att du ska behöva se dina kunder hamna hos konkurrenterna.

Syns ni, så finns ni

SEO-tjänster i Stockholm

Behöver ditt företag hjälp med SEO-tjänster i Stockholm så har du hittat rätt. Våra SEO-specialister är med dig hela vägen och blir din personliga coach när vi tillsammans arbetar fram en webbsida som ger goda resultat.

Vi kommer gärna på besök hos er;  tillsammans har vi ett förutsättningslöst samtal om vad vi skulle kunna göra för er och ert varumärke när det handlar om just sökmotoroptimering. Varmt välkommen till din SEO-byrå i Stockholm – kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

 

Tidigare case

Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner