Certifierad Google Ads-byrå

Behöver du en riktigt grym Google Ads-byrå? seodr. är svaret! Med oss får du en byrå som inte bara förstår din målgrupp, utan också levererar konkreta resultat genom välriktade kampanjer som ökar din synlighet och försäljning online. Vi fixar effektiva kampanjer som prickar rätt och ger dig max avkastning på din investering.

header-blob

Snabbare resultat med Google SEM-annonsering

Vi är proffs på både SEO och Google SEM och vi vet hur de två går hand i hand för att skapa en kickass online-strategi. Medan SEO lägger grunden för långsiktig framgång, ger SEM dig de snabba resultaten du suktar efter.

Google Ads är din biljett till att nå ut till fler potentiella kunder och klättra högst upp i Googles sökresultat på nolltid. Våra certifierade Google Ads-experter har den expertisen och erfarenheten som krävs för att leverera bästa möjliga resultat.

Vi erbjuder:

 • sökannonsering
 • displayannonser
 • Google Shopping
 • YouTube-annonser
 • remarketing.

Kort sagt så ser vi till att du får ut det absolut mesta av dina pengar!

Fördelarna med Google annonser

Google Ads är marknadsledande, ger snabb synlighet och träffar rätt personer – allt med din budget i fokus. Det är dessutom pay-per-click som gäller så du får max valuta för dina pengar. Fler fördelar är att du får:

 • en ledande plattform
 • snabb synlighet som tar dig till toppositioner
 • chansen att annonsera för rätt personer direkt
 • bestämma summan och har full kontroll över kostnaderna
 • mätbara resultat med djupgående insikter i kampanjprestanda
 • dra nytta av våra år av know-how för bästa möjliga resultat
 • strategier anpassade efter dina mål och verksamhet
 • kontinuerlig förbättring då vi ständigt optimerar för att maximera din avkastning.

Redan testat Google Ads?

Har du redan testat Google Ads men inte riktigt lyckats? Då behöver du verkligen oss på seodr.!

Google Ads är ett svårt verktyg att sätta sig in i men vi har stenkoll på det. Vårt team har genomgått ordentliga utbildningar och tagit de relevanta Googlecertifieringar som finns. Dessutom håller vi oss ständigt uppdaterade på vad som sker inom SEO och SEM för att alltid kunna ge dig de mest relevanta expertisråden.

Om du redan har ett Google Ads-konto hjälper vi dig att utvärdera dess nuvarande status och hur det kan förbättras. Om du inte har ett konto hjälper någon av våra experter dig att sätta upp det på rätt sätt – men det är du som kund som har det slutliga ordet och tar de viktiga besluten.

CMP Partners

På seodr. samarbetar vi med Cookieinformation som är en Consent Management Platform (CMP) Partner med Google. Det betyder att vi kan enkelt integrera Consent Mode V2 och Google Tag Manager för våra kunder. Dessutom ger detta samarbete oss tillgång till support och resurser från Google för att ge dig den bästa servicen.

Intresserad av vad vi kan göra för dig?

Digitalbyrå med grym kompetens

Vi är proffsen inom SEO, SEM och sociala medier-annonsering som du behöver. Visst börjar det kännas som dags för att börja annonsera på Google? Vänta inte längre än så!

Bilder på kontaktpersoner
Kontakta oss

Hur vi jobbar

Så jobbar vi med sökbeteendeannonsering som Google Ads-byrå

 

Analyser

Med hjälp av sökordsanalys, målgruppsanalyser och konkurrentanalys reder vi ut hur det ser hur för dig i dagsläget och hur vi bäst leder dig till vinsten.

Strategier

En strategi skräddarsys baserad på din målgrupp, budget och val av plattform. Google Ads har ett brett utbud av inställningar för att vi ska kunna nå dina kampanjmål.

Kontostruktur

Vi kartlägger vilka kampanjer som är mest effektiva att jobba i baserat på våra analyser. Därefter sätter vi upp en kampanjstruktur som följs under arbetets gång.

 

Annonser

Vi skapar effektiva annonser som drar nytta av sökordsanalys och kampanjstruktur för att attrahera relevanta klick och potentiella kunder till din webbsida. Eftersom vi arbetar enligt pay-per-click så ska det också vara klick som kan generera affärer som ska in här.

Löpande optimering

Med löpande optimeringar som är säsongsbetonade, genomförda A/B-tester och de senaste Google-uppdateringarna säkerställer vi annonsernas kvalitetsresultat.

Resultatrapportering

Du får månatliga rapporter om annonskontots utveckling, inklusive framsteg och utfall av annonseringen. Dessutom håller vi regelbundna möten där alla dina frågor och funderingar kan tas upp och diskuteras öppet. Vår skicklighet lämnar ingenting åt slumpen för att kunna säkerställa din vinst.

Inget nonsens, bara resultat!

Kontaktformulär


  Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner