Välkommen till en ledande webbyrå i Helsingborg

Hej företagare i Helsingborg, här i stan finns flera tusen företag som alla kan ha behov av dina tjänster inom B2B.  Hur hittar de dig idag?

Du känner säkert till att en uppdaterad webbsida med bra prestanda och SEO är avgörande för att du ska synas på nätet och nå ut till fler kunder. Vi på seodr. hjälper ditt företag i Helsingborg att nå ut till fler med vem du är och vad du kan erbjuda – och nå dina affärsmål.

Vår webbyrå erbjuder tjänster inom:

header-blob

Vår webbyrå hjälper dig få fler kunder i Helsingborg – eller hela världen

seodr-icon-eclipse

Hos oss är SEO, sökmotoroptimering, en integrerad del av vår process när vi skapar webbplatser för företag. Vi arbetar med att optimera allt från webbplatsens utseende till metainnehåll för att säkerställa att den når ut till rätt målgrupp.

SEO är en metod för att förbättra din webbplats så att den syns högre upp i sökresultaten när människor söker efter dina tjänster eller produkter på Google. En SEO-optimerad sida innebär att du ökar chansen att hitta nya kunder.

Webbsida:

Webbsidan fungerar som ditt skyltfönster online som visar vad du erbjuder för produkter och tjänster och vad du erbjuder för produkter och tjänster och vem du är.

Helhetslösning:

Om du önskar tar vi ett helhetsgrepp på din webbsida och lyfter den med vårt vinnande webbkoncept och smart SEO.

Webb + SEO = framgång:

Genom att arbeta integrerat med två av de viktigaste insatserna ger vi dig ett försprång gentemot dina konkurrenter.

Intresserad av vad vi kan göra för dig?

Kontakta vår webbyrå i Helsingborg när du är i behov av en SEO-optimerad webbplats

Du är alltid välkommen att kontakta oss när du är i behov av vår hjälp.

Jimmie Johansson

Delivery Manager Web

Ring mig Skicka e-post

Responsiva webbplatser i det bästa CMS-verktyget

Vi bygger och utvecklar webbplatser i WordPress. Det är en populär och användarvänlig CMS-plattform som gör det enkelt för dig att hantera din webbplats självständigt. Förutom att vara enkel att använda, är WordPress också flexibel och anpassningsbar. Man kan välja mellan ett stort utbud av teman och plugins för att anpassa webbplatsen efter dina behov och önskemål. Vi utvecklar alltid webbsidor som är responsiva. Det innebär att din webbplats visas korrekt på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Responsiva webbplatser är viktiga för att nå ut till din målgrupp, enligt en studie från Google besöker 52 % av internetanvändarna webbplatser från sin mobiltelefon.

Om du letar efter en användarvänlig och responsiv webbplats som är enkel att hantera, är WordPress det perfekta valet för dig.

Vi är experter på B2B

seodr-icon-eclipse

Vad är det viktigaste syftet med din webbsida? Antagligen att generera leads och öka försäljningen. Vi har stor erfarenhet av B2B-segmentet och sätter alltid din kunds upplevelse i fokus. Med vår hjälp säljer du mer till befintliga kunder samtidigt som du når ut till nya med dina produkter, tjänster eller varumärke. Webbsidorna vi skapar är både funktionella och estetiskt tilltalande –  och som hjälper dig att nå dina affärsmål genom att vara både informativ och engagerande.

En högpresterande webb

Högpresterande webb | 92 sek

”För att komma till dom optimala lösningarna och bli högpresterande så måste man jobba med datadrivna beslut.”

play

Har du bestämt dig för en webbsida i världsklass?

Om du har höga krav på kvalitet och resultat så gör du rätt i att vända dig till oss på seodr. Vi arbetar integrerat med webbutveckling och SEO, och som en ledande webbyrå i Helsingborg kan vi garantera att du får en webbsida som presterar bra och ger dig fler kunder. Kontakta oss på seodr. så tar vi ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vad vi kan göra för dig!

seodr-icon-eclipse

Uppstartsmöte

Vi på seodr. bjuder in dig till ett uppstartsmöte – det kan ske både digitalt och på plats på vår webbyrå i Göteborg. På mötet deltar oftast

  • en webbdesigner
  • en copywriter
  • en SEO-specialist
  • en utvecklare
  • en projektledare, även kallad kundansvarig.

Under mötet är det viktigt att vi får en tydlig bild av ditt företag och ditt företags webbplats. Vi pratar bland annat om

  • målsättning
  • konkurrenter
  • förväntningar
  • målgrupper
  • USP:ar

Sökbeteendeanalys och sitemap

Efter mötet sätter vi igång med en sökbeteendeanalys och en sitemap. Det är din SEO-specialist som utför sökbeteendeanalysen och med hjälp av denna får vi förståelse för teman och avsikter bakom sökorden. Hur relevanta sökorden är för ditt företags verksamhet, sökvolymer och hur konkurrenskraftiga sökorden är. Utifrån sökbeteendet tar vi fram en sitemap. Sitemapen utgör stommen på din webbplats och underlättar för sökmotorerna att upptäcka innehåll. När sitemapen är färdig görs en intern genomgång tillsammans med teamet – därefter bokas ett kundmöte in där vi presenterar sitemapen för dig.

UX och design

När strukturen är fastställd påbörjas designfasen – med starkt fokus på UX. Vår design baseras på din målsättning för sajten och vad det är du vill att dina besökare ska göra. Här är det viktigt med en användarvänlig sida som är lätt att navigera i så att dina besökare stannar. En välfungerande webbplats är också en del av SEO och bidrar till högre rankning i sökresultatet. Vi arbetar också med designförslag där UX-designern ritar upp ett antal sammankopplade sidor i ett designprogram. Sidorna kommer att upplevas som en fungerande webbplats med klickbara knappar och andra tänkta funktioner. Fördelen med designförslag är att det är ett bra sätt att upptäcka brister och då kunna få till förbättringar innan lansering. I detta stadium går det även att visa hur slutproduktionen kan komma att se ut. Genom att vi använder oss av designförslag så minskar tröskeln mellan design och utveckling så att designerns många planer för UX blir tydligare för webbutvecklaren.

Utveckling

Med datadrivna beslut och webbyråns starka team fastslås strategier inom UX och SEO. Dessa beslut återspeglas även i designfasen tillsammans med UX-design, webbdesign och webbutveckling. Genom att vi som designers samarbetar med dig som kund i vårt designverktyg kommer vi tillsammans att ta fram en webbdesign som passar just dig, din målgrupp och din webbplats. Under utvecklingsfasen får du tillgång till en utvecklingsdomän för att kunna följa projektets gång. Med kontinuerliga avstämningar ser vi till  att alla pusselbitar faller på plats under utvecklingsfasen. Vårt designteam skapar tillsammans med våra Google-certifierade SEO-specialister smarta och moderna lösningar för din webb. Här är SEO en självklar och integrerad pusselbit. Du får en snygg och funktionell webbplats med moderna funktioner och ett utseende som passar dagens krav på digital närvaro.

Innehåll och populering

Ett webbprojekt hos seodr. leder ofta också till nytt innehåll på sajten. Nya sidor tillkommer och befintliga texter förbättras och optimeras med SEO. Vi på seodr. har också kapacitet att hjälpa till med bildmaterial och fotografering, men ofta är det något som företag vill ta in externt.

Lansering

När vi gått igenom alla punkter är det dags att gå igenom webbplatsen tillsammans med dig. Vi ser över den gamla sajten och pekar om den mot den nya sajten. Vi går igenom alla aspekter av sajten och säkerställer att allt fungerar som det ska och att du vet vad du behöver för att kunna använda den. Inför lansering hjälper vi dig att hitta ett bra webbhotell för att hålla den prestanda vi bygger under utvecklingsfasen.

Utbildning och utvärdering

När sajten är lanserad bokar vi in en tid där vi utbildar dig som kund i att använda WordPress. Under tillfället går vi igenom hur sidan är uppbyggd och hur man går tillväga för att publicera nytt innehåll, eller redigera det befintliga. Här utvärderar vi också projektet. Den feedback vi får av dig är otroligt viktig för oss för att din webbplats ska kunna fortsätta utvecklas och förbättras.

Och sen då?

Man kan lätt tro att SEO är en punktinsats, men SEO är ett löpande arbete som kräver utvärdering och optimering – och nytt innehåll. Det en kontinuerlig process där vi hela tiden måste göra analyser och uppdateringar. Så när din sida är lanserad ser vi gärna till att den fortsätter att konvertera, och vi kan designa och skriva innehåll utifrån dina önskemål.

Syns ni, så finns ni

Låt oss bli din webbyrå i Helsingborg!

 

Tidigare case

Google Digitalakademin Google Partner Länets Företagare 2023 Trust Pilot Partner